DT:Προς φθηνότερες κλήσεις 50% στους Ολυμπιακούς

Η Deutsche Telekom έχει προγραμματίσει να μειώσει τις χρεώσεις για τις τηλεφωνικές κλήσεις στο εξωτερικό, αναφέρει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις που θα φτάνουν το 50% για τις κλήσεις προς την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

DT:Προς φθηνότερες κλήσεις 50% στους Ολυμπιακούς
Η Deutsche Telekom έχει προγραμματίσει να μειώσει τις χρεώσεις για τις τηλεφωνικές κλήσεις στο εξωτερικό, γράφει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, χωρίς να αναφέρει τις πηγές των πληροφοριών της.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα, η γερμανική εταιρία, που είναι η μεγαλύτερη της Ευρώπης, θα μειώσει το κόστος των κλήσεων στο εξωτερικό μέχρι και 84%.

Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τρεις χώρες για τις οποίες θα ισχύουν χαμηλότερες χρεώσεις, με την δέσμευση ότι θα πραγματοποιούν κλήσεις αξίας τουλάχιστον 1 ευρώ σε κάθε μια από αυτές τις χώρες.

Η Deutsche Telekom σκοπεύει επίσης να προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις που θα φτάνουν το 50% για τις κλήσεις προς την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v