Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Morgan Stanley:Επαναγορά warrants 950 εκατ. δολ.

Η Morgan Stanley πληρώνει 950 εκατ. δολάρια (λιγότερα από την Goldman) για να αποδεσμεύσει ενεχυρόγραφα που έλαβε το υπουργείο Οικονομικών τον Οκτώβριο, όταν αγόρασε προνομιούχες μετοχές 10 δισ. δολ. στον οίκο.

Morgan Stanley:Επαναγορά warrants 950 εκατ. δολ.
Η Morgan Stanley, έκτη μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα βάση ενεργητικών, δέχτηκε να πληρώσει 950 εκατ. δολάρια για να αποδεσμεύσει ενεχυρόγραφα που έλαβε το υπουργείο Οικονομικών τον Οκτώβριο, όταν αγόρασε προνομιούχες μετοχές 10 δισ. δολ. στον οίκο.

Το τίμημα είναι χαμηλότερο από τα 1,1 δισ. δολ. που πλήρωσε η ανταγωνιστική Goldman Sachs για να αποδεσμεύσει warrants στις 22 Ιουλίου.

Και οι δύο οίκοι αποπλήρωσαν 10 δισ. δολ. συν τα μερίσματα στο αμερικανικό υπουργείο τον Ιούνιο, ώστε να απελευθερωθούν από περιορισμούς που θα τους επιβάλλονταν στις ετήσιες απονομές μπόνους στους εργαζόμενους.

Αναλυτές αναφέρουν στο πρακτορείο Bloomberg ότι τα χρήματα που πλήρωσε η Morgan Stanley είναι λιγότερα από της Goldman Sachs, επειδή η πρώτη ήταν σε καλύτερη διαπραγματευτική δυνατότητα από την δεύτερη, εξαιτίας των επικρίσεων όσον αφορά τα μπόνους και τα κέρδη της Goldman.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v