Η Siemens επεκτείνεται σε ΗΠΑ και Α. Ευρώπη

Η Siemens διευρύνει την παρουσία της στην προσοδοφόρο αμερικανική αγορά υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, ενώ παράλληλα καθιερώνεται στις πολλά υποσχόμενες τηλεπικοινωνίες της ανατολικής Ευρώπης, σύμφωνα με τις τελευταίες κινήσεις του μεγαλύτερου ομίλου μηχανολογικού εξοπλισμού της Γερμανίας.

Η Siemens επεκτείνεται σε ΗΠΑ και Α. Ευρώπη
Η Siemens σκοπεύει να διευρύνει την παρουσία της στην προσοδοφόρο αμερικανική αγορά υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, ενώ παράλληλα καθιερώνεται στις πολλά υποσχόμενες τηλεπικοινωνίες της ανατολικής Ευρώπης, σύμφωνα με δύο διαφορετικά τηλεγραφήματα που αφορούν τις κινήσεις του μεγαλύτερου ομίλου μηχανολογικού εξοπλισμού της Γερμανίας.

Προς δυσμάς, η Siemens σκοπεύει να αγοράσει το μεγαλύτερο ποσοστό της U.S. Filter προς 993 εκατ. δολάρια σε ρευστό, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για μηχανολογικό εξοπλισμό στις επιχειρήσεις διαχείρισης και προσφοράς υδάτινων πόρων.

Στην αγορά περιλαμβάνονται τα συστήματα και οι υπηρεσίες της U.S. Filter, που αντιστοιχούν στο 80% του ενεργητικού της εταιρίας και παράγουν ετήσιες πωλήσεις της τάξης των 1,2 δισ. δολ. Η U.S. Filter ανήκει σήμερα στην γαλλική Veolia Environnement.

Προς ανατολάς, σύμφωνα με το πρακτορείο AFX, η Siemens υπέγραψε συμβόλαιο αξίας 200 εκατ. δολαρίων που αφορά την επέκταση των δικτύων του ρωσικκού φορέα κινητής τηλεφωνίας Mobile TeleSystems OJSC στη Ρωσία, την Λευκορωσία και την Ουκρανία.

Ο γερμανικός όμιλος δήλωσε ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους και ανέφερε ότι το εν λόγω συμβόλαιο αναδεικνύει την ηγετική παρουσία της Siemens στην υποδομή της ρωσικής κινητής τηλεφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v