Διπλασιασμό πωλήσεων Η/Υ προβλέπει η Acer

Διπλασιασμό των πωλήσεων ηλεκτρονικών πωλήσεων προβλέπει η Acer, που έχει βάλει στόχο να κατακτήσει την 3η θέση της αγοράς διεθνώς μέσα σε τρία χρόνια. Η εταιρία τόνισε ότι η Γηραιά Ηπειρος παραμένει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές Η/Υ στον κόσμο.

Διπλασιασμό πωλήσεων Η/Υ προβλέπει η Acer
Διπλασιασμό των πωλήσεων ηλεκτρονικών πωλήσεων προβλέπει η Acer, η οποία έχει θέσει στόχο να κατακτήσει την τρίτη θέση στην εν λόγω αγορά διεθνώς μέσα σε τρία χρόνια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που εδρεύει στην Ταϊβάν Wang Chen-Tang δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της εταιρίας ότι ”επιστρέφει η εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών γραφείου” χωρίς πάντως να δώσει λεπτομέρειες για τα ακριβή σχέδια του ομίλου.

Η Acer επέστρεψε πέρσι στις ΗΠΑ, που είναι η μεγαλύτερη αγορά Η/Υ στον κόσμο, μέσα από συμφωνίες με αλυσίδες λιανικών πωλήσεων, όπως η Best Buy.

Η εταιρία στοχεύει σε διπλασιασμό των πωλήσεών της φέτος στην Κίνα, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο, μέσα από την βελτίωση του δικτύου διανομής και την αύξηση των επενδύσεων σε διαφήμιση.

Η εταιρία, που απολαμβάνει τα δύο τρίτα των πωλήσεών της από την Ευρώπη, δήλωσε ότι η Γηραιά Ηπειρος παραμένει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, χάρη στην δυναμική ζήτηση των επιχειρήσεων και την βελτίωση της αγοραστικής δύναμης του ευρώ.

Βάση πωλήσεων, στο α’ τρίμηνο του τρέχοντος έτους, η Dell ήταν η ισχυρότερη εταιρία κατασκευής Η/Υ στον κόσμο, η Hewlett-Packard ήταν δεύτερη, η International Business Machines τρίτη και η Fujitsu τέταρτη, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας ερευνών IDC. Η ερευνητική εταιρία αναφέρει ότι η ζήτηση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές αυξήθηκε 16% στο α’ τρίμηνο 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v