Lafarge: Αύξηση πωλήσεων 7,1% στο α’ τρίμηνο

Αύξηση εσόδων της τάξης του 7,1% ανακοίνωσε για το α’ τρίμηνο η Lafarge, καθώς η βελτίωση στις καιρικές αλλά και τις χρηματιστηριακές συνθήκες στις βασικές αγορές της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής, τόνωσαν τη ζήτηση.

Lafarge: Αύξηση πωλήσεων 7,1% στο α’ τρίμηνο
Αύξηση εσόδων της τάξης του 7,1% ανακοίνωσε για το α’ τρίμηνο η Lafarge, καθώς η βελτίωση στις καιρικές αλλά και τις χρηματιστηριακές συνθήκες στις βασικές αγορές της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής προκάλεσαν σημαντική αύξηση της ζήτησης.

Η μεγαλύτερη εταιρία τσιμέντου στον κόσμο ανακοίνωσε πωλήσεις της τάξης των 2,88 δισ. ευρώ, έναντι 2,69 δισ. ευρώ στο α’ τρίμηνο του 2003, όταν οι πωλήσεις είχαν πιεστεί σε ορισμένες από τις κύριες αγορές της Lafarge, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που προκάλεσαν επιβράδυνση στην κατασκευαστική δραστηριότητα.

Τα αποτελέσματα ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, οι οποίοι προέβλεπαν έσοδα στην κλίμακα των 2,755-2,890 δισ. ευρώ. Ο γαλλικός όμιλος ανακοίνωσε ότι περιμένει ”δυναμική ανάπτυξη” των λειτουργικών κερδών το 2004, εξαιρουμένων των συναλλαγματικών διακυμάνσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v