Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BoE: Με bonus και προσλήψεις "πολεμά" την κρίση

Η Bank of England αύξησε τις έκτακτες πληρωμές bonus και έκανε τις περισσότερες προσλήψεις των τελευταίων 20 ετών, στην προσπάθεια να καταπολεμήσει την κρίση.

BoE: Με bonus και προσλήψεις πολεμά την κρίση
Η Bank of England αύξησε τις έκτακτες πληρωμές bonus και έκανε τις περισσότερες προσλήψεις των δύο τελευταίων δεκαετιών, στην προσπάθεια να καταπολεμήσει την κρίση και να διευκολύνει τη δουλειά των αξιωματούχων της.

Η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανέβασε τον προϋπολογισμό των bonus για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο στο 8,1% του μισθοδοτικού καταλόγου έναντι 7% στο προηγούμενο έτος, σύμφωνα με τον ετήσιο απολογισμό.

Ο αριθμός των πλήρως και μερικώς απασχολούμενων στην ΒοΕ αυξήθηκε περίπου 6%, δηλαδή στους 1.857 εργαζομένους. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη "σημαντική" αύξηση των προσλήψεων από το 1987.

"Η αύξηση στον αριθμό των εργαζομένων οφειλόταν στον επιπλέον φόρτο εργασίας που έφεραν οι μεγάλες ευθύνες λόγω της κρίσης… Αναγνωρίζοντας τον τεράστιο φόρτο εργασίας του περασμένου έτους, η τράπεζα αύξησε τον προϋπολογισμό bonus και τις ειδικές πληρωμές" αναφέρεται στην έκθεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v