Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Azzalure: Ο ευρωπαϊκός ανταγωνιστής του Botox

Το Botox έρχεται αντιμέτωπο με έναν μεγάλο ανταγωνιστή τον επόμενο μήνα, όταν η κοινοπραξία Nestle - L’Oreal θα διαθέσει προς πώληση το δικό της προϊόν ενέσιμης περιποίησης του δέρματος.

Azzalure: Ο ευρωπαϊκός ανταγωνιστής του Botox
Το Botox, το πασίγνωστο προϊόν που χρησιμοποιείται για την κάλυψη των ρυτίδων, έρχεται αντιμέτωπο με έναν μεγάλο ανταγωνιστή τον επόμενο μήνα, όταν η κοινοπραξία Nestle - L’Oreal θα διαθέσει προς πώληση το δικό της προϊόν ενέσιμης περιποίησης του δέρματος.

Το νέο προϊόν ονομάζεται Azzalure και θα κυκλοφορήσει στην Βρετανία τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Francois Fournier, επικεφαλής της κοινοπραξίας Galderma της L’Oreal και της Nestle. Θα ακολουθήσει η Γαλλία και ο στόχος της Galderma είναι να πωλεί την θεραπεία σε όλες τις κύριες ευρωπαϊκές αγορές έως το 2009.

Το Azzalure είναι ένας από τους ελάχιστους «ανταγωνιστές» του Botox, το οποίο παρασκευάζει η αμερικανική εταιρία Allergan Inc. Οι πωλήσεις του Botox πέρσι ανήλθαν στα 1,3 δισ. δολ. και το σκεύασμα ελέγχει το 83% της αγοράς στην οποία απευθύνεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v