Lehman Brothers: Επενδύσεις σε Ευρώπη και Ασία

Η Lehman Brothers σχεδιάζει επενδύσεις στην Ευρώπη και την Ασία, εκμεταλλευόμενη την υψηλή ρευστότητα από την εκτίναξη των κερδών της το 2003, μετά τα εγκαίνια του ”γενικού επιτελείου” της στο Λονδίνο, που απασχολεί 3.100 άτομα.

Lehman Brothers: Επενδύσεις σε Ευρώπη και Ασία
H Lehman Brothers ”στοιχηματίζει” στις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας, ακολουθώντας την Citibank και την HSBC, αφού εκτιμά ότι οι δύο αυτές αγορές προφέρουν πιθανώς καλύτερες ευκαιρίες από τον αμερικανικό χρηματοοικονομικό τομέα.

Ο εκπρόσωπος του επενδυτικού οίκου στο Λονδίνο υπογράμμισε ότι η εταιρία θα προχωρήσει σε επενδύσεις, εκμεταλλευόμενη την υψηλή ρευστότητα που της εγγυήθηκε η ισχυρή κερδοφορία της, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει συγκεκριμένα σχέδια.

Αντίθετα η Citibank και η HSBC έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να εξαγοράσουν τη Deutsche Bank.

H Cazenove, η βρετανική επενδυτική τράπεζα, έχει εμφανιστεί επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα ως πιθανός στόχος εξαγοράς.

Η Lehman Brothers πάντως εγκαινίασε αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο το νέο ”γενικό επιτελείό” της στην Ευρώπη, που έχει πλαισιωθεί με 3.100 στελέχη, ενώ σύντομα θα αυξήσει περαιτέρω το προσωπικό της.

Ο επικεφαλής της Lehman Brothers στην Ευρώπη και την Ασία, υπογράμμισε ότι αναγνωρίζει στοιχεία ανάκαμψης στην Ασία και ισχυρής ανάπτυξης στη Βρετανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v