Η CEO της HP στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του NYSE

Η Κάρλι Φιορίνα, διευθύνουσα σύμβουλος της Hewlett Packard, και ο Τζέφρι Γκρίνσπεργκ, διευθύνων σύμβουλος της Marsh & McLennan, διορίστηκαν μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου του NYSΕ, ικανοποιώντας τους επενδυτές.

Η CEO της HP στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του NYSE
Η Κάρλι Φιορίνα, διευθύνων σύμβουλος της Hewlett Packard, και ο Τζέφρι Γκρίνσπεργκ, διευθύνων σύμβουλος της Marsh & McLennan, διορίστηκαν μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου του NYSΕ.

Ο διορισμός της μαχητικής Κάρλι Φιορίνα στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του NYSE, ικανοποίησε τους επενδυτές και τους αναλυτές των αγορών, που αναγνωρίζουν τις εξαιρετικές ικανότητες της Αμερικανίδας μάνατζερ, που στον κατάλογο των μεγάλων επιτυχιών της βρίσκεται και η επιτυχής απορρόφηση της Compaq από την Hewlett Packard.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο του NYSE δημιουργήθηκε το 2003 από τον προσωρινό πρόεδρο του Τζον Ριντ και αποτελεί συμβουλευτικό όργανο του χρηματιστηριακού θεσμού.

Στο όργανο συμμετέχουν επιφανείς εκπρόσωποι επενδυτικών κεφαλαίων, πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιριών και αναγνωρισμένες προσωπικότητες που έχουν διακριθεί στον οικονομικό τομέα και τον κόσμο των αγορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v