Carnival: Αύξηση κερδοφορίας στο α΄ τρίμηνο

Η Carnival ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 203 εκατ. δολαρίων ή 25 σεντς για το πρώτο τρίμηνο χρήσης και άνοδο επιβατικού κοινού 13% για το ίδιο διάστημα, ενώ αναθεώρησε ανοδικά τις προβλέψεις της για το δεύτερο τρίμηνο χρήσης και το 2004.

Carnival: Αύξηση κερδοφορίας στο α΄ τρίμηνο
Η Carnival, η μεγαλύτερη εταιρία κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της διαμορφώθηκαν στα 203 εκατ. δολάρια ή 25 σεντς ανά μετοχή το πρώτο τρίμηνο χρήσης.

Τα έσοδα της εταιρίας έφθασαν στα 1,98 δισ. δολάρια.



Τα λειτουργικά κέρδη έφθασαν στα 260 εκατ. δολάρια, από τα 172 εκατ. δολάρια της αντιστοίχου περιόδου του προηγουμένου έτους χρήσης, ενώ η αύξηση της κίνησης του επιβατικού κοινού έφθασε στο 13%.

Η Carnival προβλέπει ότι στο δεύτερο τρίμηνο χρήσης, τα κέρδη της θα κυμανθούν μεταξύ 34 – 36 σεντς ανά μετοχή, σε υψηλότερα επίπεδα από τις προηγούμενες εκτιμήσεις των αναλυτών.

Η εταιρία αναθεώρησε ανοδικά και τις προηγούμενες εκτιμήσεις για την πορεία της κερδοφορίας για το 2004, εκτιμώντας ότι τα κέρδη ανά μετοχή θα φθάσουν στα 2,05 – 2,15 δολάρια, σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις για 2,02 δολάρια ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v