Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα κέρδη της FedEx

Η FedEx ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της έφθασαν στα 207 εκατ. δολάρια ή 49 σεντς ανά μετοχή στο τρίμηνο που έληξε στις 29 Φεβρουαρίου, σε υψηλότερα επίπεδα από τις προβλέψεις, εξαιτίας της μείωσης του κόστους και της ενίσχυσης των δραστηριοτήτων σε τρίτες χώρες.

Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα κέρδη της FedEx
Η FedEx, ο αμερικανικός κολοσσός ταχυδρομικών υπηρεσιών, ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της ξεπέρασαν τις προηγούμενες προβλέψεις για το τρίμηνο που έληξε στις 29 Φεβρουαρίου, εξαιτίας της μείωσης του κόστους και της εκτίναξης των δραστηριοτήτων της σε τρίτες χώρες.

Συγκεκριμένα, τα καθαρά κέρδη της FedEx για το τρίμηνο που έληξε στις 29 Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους από τη μείωση του προσωπικού, ανήλθαν στα 207 εκατ. δολάρια ή 68 σεντς ανά μετοχή, σε σχέση τα καθαρά κέρδη των 147 εκατ. δολαρίων ή 49 σεντς ανά μετοχή της αντιστοίχου περιόδου πέρυσι.

Οι αναλυτές προέβλεπαν ότι τα καθαρά κέρδη της FedEx θα διαμορφωνόταν στα 66 σεντς ανά μετοχή.

Η ασιατική αγορά στηρίζει τις προσδοκίες επέκτασης της εταιρίας, αφού σε ετήσια βάση οι δραστηριότητες της αυξήθηκαν κατά 22%. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι δραστηριότητες της FedEx κατέγραψαν άνοδο 1%, ενώ αντίθετα στις ΗΠΑ κατέγραψαν οριακές μεταβολές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v