Wal-Μart: Ανεβάζει τον πήχη για πωλήσεις Μαρτίου

Η Wal - Mart Stores προβλέπει ότι οι πωλήσεις λιανικής το Μάρτιο θα εκτιναχθούν έως και 6%, στο υψηλότερο επίπεδο των προηγούμενων εκτιμήσεων, εξαίτίας της ισχυρής αύξησης της ζήτησης από την επιστροφή φόρων.

Wal-Μart: Ανεβάζει τον πήχη για πωλήσεις Μαρτίου
H Wal-Wart Stores εκτιμά ότι οι πωλήσεις της για το Μάρτιο θα εκτιναχθούν στο υψηλότερο επίπεδο των προηγούμενων προβλέψεων, καθώς οι Αμερικανοί καταναλωτές ”εξαργυρώνουν” τις επιταγές από την επιστροφή φόρων στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών!

Η μεγαλύτερη εταιρία λιανικής στον κόσμο, εκτιμά ότι οι πωλήσεις το Μάρτιο θα καταγράψουν άνοδο έως και 6%, αφού σύμφωνα με τις προηγούμενες εκτιμήσεις, η άνοδος θα κυμαίνονταν μεταξύ της ψαλίδας του 4% – 6%.

Η Wal – Mart Stores εξέφρασε την αισιοδοξία της για ικανοποιητική άνοδο των πωλήσεων λιανικής έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου, με άξονα την επιστροφή φόρων.

Σύμφωνα με την εταιρία, την προηγούμενη εβδομάδα σημαντική άνοδο κατέγραψαν οι πωλήσεις τροφίμων και ειδών κηπουρικής, εμπορευμάτων για τον εορτασμό του Πάσχα και ανδρικών ειδών ρουχισμού, εκτός από την εκτίναξη των πωλήσεων ηλεκτρονικών ειδών.

Η ανακοίνωση της Wal -Mart Stores συνοδεύτηκε από ανάλογες θετικές εκτιμήσεις των αναλυτών της αμερικανικής αγοράς, όπως και άλλων μικρότερων αλυσίδων λιανικής, που στοιχηματίζουν ότι η επιστροφή φόρων θα οδηγήσει σε εκτίναξη των πωλήσεων λιανικής και ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v