Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ethisphere:Οι 99 πιο "ηθικές" εταιρίες του κόσμου

To Ινστιτούτο Ethisphere παρουσίασε τις 99 εταιρίες του πλανήτη που θεωρούνται οι πλέον ηθικές, στην τρίτη ετήσια έκθεσή του.

Ethisphere:Οι 99 πιο ηθικές εταιρίες του κόσμου
To Ινστιτούτο Ethisphere παρουσίασε τις 99 εταιρίες του πλανήτη που θεωρούνται οι πλέον ηθικές, στην τρίτη ετήσια έκδοση η οποία περιλαμβάνει τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν τις πλέον ηθικές πρακτικές στην επιχειρηματική κοινότητα.

Οι 99 εταιρίες, στις οποίες περιλαμβάνονται η Honeywell International, η Nike, η Patagonia, η BMW, η Johnson Controls και η HSBC Holdings, προέρχονται από 35 διαφορετικές βιομηχανίες.

Η επιλογή των επιχειρήσεων έγινε μεταξύ των ανταγωνιστών του ιδίου κλάδου, καθώς κάθε κλάδος λειτουργεί σε διαφορετικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ο πλήρης κατάλογος των εταιριών βρίσκεται στο www.ethisphere.org/wme2009. Στην φετινή κατάταξη υπάρχουν 22 νέο-εισερχόμενες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων η Dell, η Thomson Reuters, η Best Buy Co και η T-Mobile International.

Σαραντα-τέσσερις εταιρίες, μεταξύ των οποίων General Electric, American Express, PepsiCo, McDonald's, Starbucks και IKEA, παραμένουν στη λίστα επί τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v