Ford: Aνακαλεί 1,3 εκατ. Taurus και Sable στις ΗΠA

Η Ford ανακαλεί 1,3 εκατ. αυτοκίνητα Taurus και Sable στις ΗΠΑ για να αντικαταστήσει το διακόπτη των stop ή το φίλτρο αέρα, καταφέροντας πλήγμα στην εικόνα και την αξιοπιστία της.

Ford: Aνακαλεί 1,3 εκατ. Taurus και Sable στις ΗΠA
Η Ford αποφάσισε να ανακαλέσει 1,3 εκατ. αυτοκίνητα Taurus και Sable από την αμερικανική αγορά γιατί παρουσιάζουν προβλήματα στο διακόπτη των stop και κοντά στο φίλτρο αέρα, αυξάνοντας τις πιθανότητες ανάφλεξης στην περιοχή του κινητήρα.

Η μετοχή της εταιρίας υποχωρεί 0,2% στα 46,58 δολάρια στο Dow Jones, γεγονός που οδήγησε τους αναλυτές να εκτιμήσουν ότι οι επενδυτές αντέδρασαν με ψυχραιμία στην ανακοίνωση της εταιρίας, ενώ μεγαλύτερες είναι οι ανησυχίες για το πλήγμα της εικόνας και της αξιοπιστίας της εταιρίας και των προϊόντων της.

Η δεύτερη σε μέγεθος αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου ανακάλεσε 938.789 μοντέλα Taurus και Sable που κατασκευάστηκαν μεταξύ του 2000 και του 2003 για να αντικατασταθεί ο διακόπτης των stop και 399.926 μοντέλα Taurus και Sable που κατασκευάστηκαν το 2003 για την αλλαγή του φίλτρου αέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v