Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

N. Roubini: Παραμένει απαισιόδοξος για ΗΠΑ-αγορές

Σταθερά απαισιόδοξος τόσο για την οικονομία των ΗΠΑ όσο και για διατήρηση της bear market, παρά το ράλι του Μαρτίου, το οποίο θεωρεί ευκαιριακό και πρόσκαιρο, στις αγορές παραμένει ο γνωστός οικονομολόγος κ. Nouriel Roubini.

N. Roubini: Παραμένει απαισιόδοξος για ΗΠΑ-αγορές
Σταθερά απαισιόδοξος τόσο για την οικονομία των ΗΠΑ όσο και για διατήρηση της bear market στις αγορές παραμένει ο γνωστός οικονομολόγος κ. Nouriel Roubini.

Σε συνέντευξή του στο Τορόντο, ο κ. Roubini υποστήριξε ότι τα "πακέτα" στήριξης σαφώς θα μειώσουν τον ρυθμό με τον οποίο υποχωρεί η αμερικανική οικονομία, αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί αρκετός χρόνος.

"Πιθανώς, αλλά έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα ίσως να κατορθώσουμε να δούμε λίγο φως στο βάθος του τούνελ", τόνισε ο οικονομολόγος. Παράλληλα υποστήριξε ότι η πρόσφατη ανάκαμψη των αγορών είναι ένα σύντομο bear market rally και δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ, ούτε αποτελεί απόδειξη ότι έχει αλλάξει η επενδυτική διάθεση.

"Μακροοικονομικά αποτελέσματα, εταιρική κερδοφορία και χρηματοοικονομικός κλάδος θα συνεχίσουν να απογοητεύουν. Ζούμε απλώς ένα βραχυχρόνιο bear market rally", τόνισε ο κ. Roubini.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v