Ο Τζον Κέρυ κέρδισε το χρίσμα των δημοκρατικών

Ο Τζον Κέρυ, ο 60χρονος Γερουσιαστής της Μασαχουσέτης, θα ανιτμετωπίσει τον Τζορτζ Μπους στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, αφού κέρδισε τις τελευταίες προκριματικές εκλογές που του χάρισαν το χρίσμα του υποψηφίου του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Τζον Κέρυ κέρδισε το χρίσμα των δημοκρατικών
Ο Γερουσιαστής της Μασαχουσέτης Τζον Κέρυ κέρδισε στην πράξη το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, για να διεκδικήσει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου τον Λευκό Οίκο, μετά την νίκη του στις προκριματικές εκλογές έναντι του δημοκρατικού Γερουσιαστή της Βορείου Καρολίνας, Τζον Έντουαρντς.

Ο πρόεδρος Μπους παραδέχθηκε ότι η επιλογή των Δημοκρατικών να εμπιστευτούν το χρίσμα στον Τ. Κέλυ αποτελεί δυναμική πρόκληση.

Ο 60χρόνος Τ. Κέρυ κέρδισε τις προκριματικές εκλογές στις μεγάλες Πολιτείες της Καλιφόρνια, της Νέας Υόρκης, του Οχάιο, της Τζιόρτζια και σε άλλες τέσσερις μικρότερες Πολιτείες, ελέγχοντας συνολικά τις 27 από τις 30 Πολιτείες που θα έκριναν την επιλογή του Δημοκρατικού υποψηφίου.

Ο 57χρονος πρόεδρος Τζόρτζ Μπους επικοινώνησε με τον Τζον Κέρυ για να τον συγχαρεί για την ανάληψη του χρίσματος από τους Δημοκρατικούς, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου.

Το γεγονός ότι οι τέσσερις μεγαλύτερες αμερικανικές Πολιτείες, η Καλιφόρνια, η Νέα Υόρκη, το Οχάιο και η Τζιόρτζια, στήριξαν την υποψηφιότητα του Τ. Κέρυ, αποτελεί στοιχείο για τους αναλυτές ότι οι Δημοκρατικοί θα θέσουν δυναμικά τα προβλήματα της απασχόλησης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v