Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Goldman προσφέρει δάνεια στους εργαζομένους της

Η Goldman Sachs Group προσφέρεται να δανείσει χρήματα σε πάνω από 1.000 εργαζόμενους, οι οποίοι χάνουν κεφάλαια από τις επενδύσεις στα funds του οίκου.

Η Goldman προσφέρει δάνεια στους εργαζομένους της
Η Goldman Sachs Group προσφέρεται να δανείσει χρήματα σε πάνω από 1.000 εργαζόμενους οι οποίοι έχουν πιεστεί οικονομικά από την κρίση.

Οι εργαζόμενοι στον κολοσσό των επενδυτικών τραπεζών χάνουν χρήματα από τις ατομικές τους επενδύσεις, ειδικά τις επενδύσεις των επενδυτικών κεφαλαίων της ίδιας της Goldman, γεγονός που θεωρείται ένα από τα μειονεκτήματα για τους εργαζόμενους στον οίκο.

Τα δάνεια που προσφέρθηκαν μέσω email την περασμένη εβδομάδα για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους να αντεπεξέλθουν στις κεφαλαιακές ανάγκες των funds του ομίλου, κυμαίνονται από λίγες εκατοντάδες δολάρια έως εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, σύμφωνα με τους New York Times, που αναφέρουν την είδηση.

Οι εργαζόμενοι στα funds είναι υποχρεωμένοι βάση της σύμβασής τους να καλύπτουν τις ανάγκες συγκέντρωσης νέων κεφαλαίων, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Οσοι από το προσωπικό δεν καταφέρνουν να αντεπεξέλθουν, κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v