Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citi: Κέρδη $2,2 εκατ. insiders σε μία εβδομάδα!

Κέρδη ύψους 2,2 εκατ. δολαρίων αποκόμισαν κορυφαία στελέχη της Citigroup, τα οποία φρόντισαν να προχωρήσουν σε αγορά μετοχών του ομίλου την περασμένη εβδομάδα, πριν από τις θετικές ανακοινώσεις του κ. Vikram Pandit.

Citi: Κέρδη $2,2 εκατ. insiders σε μία εβδομάδα!
Κέρδη ύψους 2,2 εκατ. δολαρίων αποκόμισαν κορυφαία στελέχη της Citigroup, τα οποία φρόντισαν να προχωρήσουν σε αγορά μετοχών του ομίλου την περασμένη εβδομάδα, πριν από τις θετικές ανακοινώσεις του κ. Vikram Pandit.

Βάσει των επίσημων στοιχείων που έχει καταθέσει η Citi στις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ, κορυφαία στελέχη της όπως ο κ. Robert Hernandez και ο διευθύνων σύμβουλος των δραστηριοτήτων του ομίλου στη Λ. Αμερική, κ. Manuel Medina-Mora, ήταν αγοραστές μετοχών της εταιρίας την περασμένη εβδομάδα.

Ο κ. Hernandez εξαγόρασε 6 εκατ. μετοχές της Citi στις 2 Μαρτίου, στην τιμή του 1,25 δολαρίου, ενώ ο τίτλος του ομίλου «έκλεισε» χθες στο 1,52 δολάριο στη Ν. Υόρκη. Δηλαδή σε λιγότερο από 10 ημέρες ο κ. Hernandez είχε κέρδη 1,7 εκατ. δολαρίων.

Από την πλευρά του ο κ. Medina-Mora αγόρασε 1,5 εκατ. μετοχές της Citi στις 3 Μαρτίου προς 1,24 δολάριο έκαστη, ενώ μεταξύ των αγοραστών περιλαμβάνονται ο αντιπρόεδρος της τράπεζας κ. Lewis Kaden (100.000 μετοχές) αλλά και το κορυφαίο στέλεχος κ. John Gerspach (65.000 μετοχές).

Σημειώνεται ότι η μετοχή της Citi έχει σημειώσει άνοδο 47% από τις 10 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία ο επικεφαλής της κ. Vikram Pandit σε «memo» προς τους υπαλλήλους αποκάλυψε ότι ο κύκλος εργασιών της τράπεζας το α΄ δίμηνο του 2009 έφτασε στα 19 δισ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v