Walt Disney: Ηχηρό ”όχι” στην προσφορά Comcast

Εκφράζοντας πλήρη υποστήριξη στον διευθύνοντα σύμβουλο Μάικλ Άισνερ, το Δ.Σ. της Walt Disney απέρριψε ομόφωνα την επιθετική προσφορά των 60 δισ. δολαρίων της Comcast χαρακτηρίζοντάς την πολύ χαμηλή. Ανοιχτός σε υψηλότερες προσφορές δηλώνει ο όμιλος.

Walt Disney: Ηχηρό ”όχι” στην προσφορά Comcast
Το διοικητικό συμβούλιο της Walt Disney απέρριψε ομόφωνα την επιθετική προσφορά των 60 δισ. δολαρίων που της είχε κάνει η Comcast, χαρακτηρίζοντάς την πολύ χαμηλή και ανακοίνωσε ότι θα μελετήσει υψηλότερες προσφορές.

Το Δ.Σ. του δεύτερου μεγαλύτερου ομίλου ΜΜΕ των ΗΠΑ εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στον διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο του Δ.Σ. Μάικλ Άισνερ.

Στο δελτίο που εξέδωσε το συμβούλιο μετά τη συνεδρίαση το βράδυ της Δευτέρας αναφέρεται ότι η προσφορά της Comcast αποτιμάται στα 3,60 δολάρια ανά μετοχή, χαμηλότερα από την κεφαλαιοποίηση της μετοχής της Disney.

Υπογραμμίζεται, ωστόσο, ότι το συμβούλιο ”θα μελετήσει προσεκτικά τυχόν λογικές προτάσεις” που θα αυξήσουν τη μετοχική αξία.

Η απόρριψη αναμενόταν ευρέως μετά την κάθετη αναρρίχηση των μετοχών της Disney, η οποία ακολούθησε την αρχική προσφορά της Comcast, ωστόσο από τη διατύπωση στο δελτίο Τύπου διαφαίνεται ότι ίσως ο όμιλος είναι ανοιχτός για περαιτέρω προσφορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v