Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Και ο Warren Buffett έκανε απολύσεις…

Η Berkshire Hathaway του Warren Buffett, η οποία εμφάνισε πέρσι τα χειρότερα αποτελέσματα στην ιστορία της, θα προχωρήσει σε περικοπές θέσεων εργασίας και διακοπές λειτουργίας εγκαταστάσεων.

Και ο Warren Buffett έκανε απολύσεις…
Η Berkshire Hathaway, η επιχείρηση του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Warren Buffett, η οποία εμφάνισε πέρσι τα χειρότερα αποτελέσματα στην ιστορία της, θα προχωρήσει σε περικοπές θέσεων εργασίας στις μονάδες μεταποίησής της, καθώς και διακοπές λειτουργίας εγκαταστάσεων, καθώς βαθαίνει η ύφεση.

Η Berkshire έχει προχωρήσει σε μείωση του αριθμού των εργαζομένων στην Clayton Homes, που ασχολείται με τις κατασκευές, κατά 16% στους 11.998.

Στην Shaw Industries, που κατασκευάζει χαλιά, έχει μειωθεί το 6,2% του εργατικού δυναμικού, σύμφωνα με τα μεγέθη που προκύπτουν από την ετήσια έκθεση του οίκου.

Η Berkshire που δραστηριοποιείται σε πάνω από 70 επιχειρήσεις, σύμφωνα με την έτησια έκθεση, έχει επίσης μειώσει θέσεις στην Acme Building Brands (τούβλα), Benjamin Moore (βαφές), R.C. Willey Home Furnishings και Forest River.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v