Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιαπωνία: Παραίτηση του υπουργού Οικονομικών

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας, κ. Scoichi Nakagawa, ύστερα από "ατυχές" περιστατικό στη σύνοδο του G7, όπου κατηγορήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος.

Ιαπωνία: Παραίτηση του υπουργού Οικονομικών
Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας, κ. Scoichi Nakagawa, ύστερα από "ατυχές" περιστατικό στη σύνοδο του G7, όπου κατηγορήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος.

"Ζητώ συγγνώμη από τον πρωθυπουργό, τον λαό αλλά και από τα μέλη του Κοινοβουλίου για τα προβλήματα που δημιούργησα", δήλωσε ο 55χρονος Nakagawa, τη θέση του οποίου θα αναλάβει ο νυν υπουργός Οικονομίας και Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Kaoru Yosano.

Η παραίτηση του κ. Nakagawa αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα για τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας κ. Taro Aso, η δημοτικότητα του οποίου βρίσκεται στο ναδίρ, στο ίδιο δηλαδή σημείο και με την ιαπωνική οικονομία.

Σημειώνεται ότι κατά τη σύνοδο του G7 το σαββατοκύριακο στη Ρώμη, ο κ. Nakagawa κατηγορήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος, ενώ ο ίδιος υποστήριξε ότι η παράξενη συμπεριφορά του οφείλονταν στη λήψη φαρμάκων για κάποιο κρυολόγημα που τον ταλαιπωρούσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v