Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έως και 20.000 απολύσεις στην RBS-δημοσίευμα

Σε εκτεταμένα μέτρα περιορισμού του κόστους της, που εκτιμάται ότι θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την περικοπή 10.000-20.000 θέσεων εργασίας, αναμένεται να προχωρήσει η Royal Bank of Scotland, σύμφωνα με τους "Sunday Times".

Έως και 20.000 απολύσεις στην RBS-δημοσίευμα
Σε εκτεταμένα μέτρα περιορισμού του κόστους της, που εκτιμάται ότι θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την περικοπή 10.000 - 20.000 θέσεων εργασίας, αναμένεται να προχωρήσει η Royal Bank of Scotland, σύμφωνα με δημοσίευμα των "Sunday Times".

Στο δημοσίευμα, το οποίο δεν επικαλείται συγκεκριμένες πηγές, αναφέρεται ότι η τράπεζα εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης μονάδων της ABN Amro, που απέκτησε το 2007 στο πλαίσιο τριμερούς κοινοπραξίας, και πως έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ολλανδική κυβέρνηση για την εξαγορά άλλων δραστηριοτήτων.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο διευθύνων σύμβουλος της RBS, κ. Stephen Hester, οριστικοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του νέου business plan, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της τράπεζας στις 26 Φεβρουαρίου. Εκπρόσωπος της RBS δήλωσε πως η τράπεζα επανεξετάζει τις δραστηριότητές της και ότι νεότερα για το θέμα αναμένεται να ανακοινωθούν με τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v