Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπόσχεση για αντιμετώπιση της κρίσης έδωσαν οι G7

Την υπόσχεση ότι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση έδωσαν οι επικεφαλής των οικονομικών επιτελείων των G7, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα υποκύψουν στον "προστατευτισμό".

Υπόσχεση για αντιμετώπιση της κρίσης έδωσαν οι G7
Την υπόσχεση ότι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση έδωσαν οι επικεφαλής των οικονομικών επιτελείων των επτά πλουσιότερων χωρών του κόσμου από τη Ρώμη, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι δεν θα υποκύψουν στον "προστατευτισμό".

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τις συνομιλίες του Σαββάτου (15/2) οι G7 δήλωσαν ότι εργάζονται με σκοπό την επαναφορά της εμπιστοσύνης στην αγορά και την αναζωογόνηση της παγκόσμιας οικονομίας, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσουν συγκεκριμένα μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την άλλη πλευρά, εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι τα "πακέτα" στήριξης βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση για την αναστήλωση των οικονομιών, αλλά προειδοποίησαν για τον κίνδυνο του "προστατευτισμού" που θα μπορούσε, όπως δήλωσαν, να επιταχύνει την οικονομική επιβράδυνση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v