Αύξηση 4,3 εκατ. για τους συνδρομητές της Vodafone

Κατά 4,3 εκατ. αυξήθηκαν οι νέοι συνδρομητές του βρετανικού ομίλου κινητής τηλεφωνίας Vodafone PLc. στη διάρκεια του τρίτου τριμήνου χρήσης, κατορθώνοντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της αγοράς.

Αύξηση 4,3 εκατ. για τους συνδρομητές της Vodafone
Αύξηση 4,3 εκατ. παρουσίασε η συνδρομητική βάση της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Vodafone Plc. για το τρίτο τρίμηνο χρήσης, κατορθώνοντας να πετύχει τους στόχους της αγοράς.

Πλέον, η συνδρομητική βάση της Vodafone Plc διαμορφώνεται στα 130,4 εκατ., ωθούμενη και από την εξαγορά της ελληνικής Panafon.

Τα έσοδα από τις εγχώριες δραστηριότητες έλαβαν περαιτέρω ώθηση και από την εξαγορά της εταιρίας παροχής υπηρεσιών Internet, Singlepoint.

Ο μέσος όρος εσόδων ανά χρήστη για τους 12 μήνες μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αυξήθηκε κατά 2 στερλίνες στις 299, ενώ τα αντίστοιχα μεγέθη στην Ιταλία παρουσίασαν άνοδο 4 ευρώ στα 359 ευρώ.

Στο εξεταζόμενο διάστημα οι συνδρομητές Vodafone live! στις εταιρίες στις οποίες η Vodafone κατέχει πλειοψηφικό πακέτο μετοχών έφτασαν τα 4,5 εκατομμύρια συνδρομητές, με επιπλέον 400.000 συνδρομητές σε εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται.

Τα έσοδα από υπηρεσίες δεδομένων αυξήθηκαν στο 15,9% του συνόλου των εσόδων από υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε σχέση με το 13,9% της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Arun Sarin, δήλωσε σχετικά: ”Αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα σηματοδοτούν τη σημαντικότερη αύξηση στην πελατειακή μας βάση τα τελευταία τρία χρόνια.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο του Vodafone live!, ένα προϊόν που κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου μας έχει διαφοροποιήσει σημαντικά από τον ανταγωνισμό σε πολλές από τις αγορές μας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v