Ανταγωνισμός Dell με Hewlett - Packard στο Νταβός!

O Michael Dell, διευθύνων σύμβουλος της ομώνυμης εταιρίας, προβλέπει ισχυρή άνοδο της αγοράς το 2004, διεκδικώντας τα πρωτεία του τομέα και ενίσχυση του ανταγωνισμού έναντι της Ηewlett - Ρackard από το Νταβός.

Ανταγωνισμός Dell με Hewlett - Packard στο Νταβός!
Ο Michael Dell, διευθύνων σύμβουλος της Dell, ανακοίνωσε, από το επίσημο βήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, ότι η Dell Comρuters αποτέλεσε το 2003 την εταιρία με τις υψηλότερες πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών στον κόσμο, καταφέρνοντας να αντιμετωπίσει την επιθετική πολιτική της Helwett – Packard, η οποία από την πλευρά της διεκδικεί τα πρωτεία της αγοράς υπολογιστών.

Παρακολουθούμε την αγορά μήνα με το μήνα, τόνισε ο ιδρυτής της Dell, προεξοφλώντας την ανοδική πορεία της αγοράς το 2004.

Η Hewlett - Packard εκμεταλλεύτηκε την παρουσία της στις αλυσίδες λιανικής για να διευρύνει το ποσοστό της στην αγορά, χωρίς όμως να μπορέσει να περιορίσει τη διείσδυση της Dell.

H Dell εκτιμά ότι οι πωλήσεις της θα φθάσουν στα 11,6 δισ. δολάρια το τρίμηνο που ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο, με τα κέρδη ανά μετοχή να φθάνουν στα 28 σεντς.

Είμαστε οι πρώτοι σε πωλήσεις στην αγορά λιανικής και στις πωλήσεις σε επιχειρήσεις, ενώ σε καμία από τις πέντε μεγαλύτερες αγορές του κόσμου η Hewlett – Packard δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση, τόνισε ικανοποιημένος ο Μ. Dell.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v