Κι άλλο ”χρυσό” IPO για Goldman - Morgan Stanley

Η General Electric επέλεξε τις Goldman Sachs και Morgan Stanley για την εισαγωγή της θυγατρικής της μονάδας ασφαλειών ζωής και στέγης, Genworth Financial, μια αρχική δημόσια εγγραφή που προβλέπεται να συγκεντρώσει μέχρι και 4 δισ. δολάρια.

Κι άλλο ”χρυσό” IPO για Goldman - Morgan Stanley
Τις Goldman Sachs και Morgan Stanley επέλεξε η General Electric για να διαχειριστούν την εισαγωγή στο χρηματιστήριο της μονάδας ασφαλειών ζωής και στέγης, Genworth Financial, μια αρχική δημόσια εγγραφή που προβλέπεται να συγκεντρώσει μέχρι και 4 δισ. δολάρια.

Η General Electric σκοπεύει να διαθέσει στην αγορά μερίδιο 30% της νεοσύστατης εταιρίας που δημιούργησε τον Ιούνιο, σύμφωνα με πηγές που παραθέτει το πρακτορείο Bloomberg.

Η αναδοχή της έκδοσης Genworth σημαίνει άλλο ένα ακριβό IPO για τους δύο οίκους στη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Merrill Lynch, οι αμερικανικές εταιρίες θα συγκεντρώσουν φέτος μέχρι 30 δισ. δολάρια σε νέες εισαγωγές, τα περισσότερα από το 2001. Πέρσι είχαν εξασφαλίσει συνολικά 13,9 δισ. δολάρια.

Η πώληση μετοχών 4 δισ. δολ. της Genworth θα είναι η μεγαλύτερη αρχική δημόσια εγγραφή ασφαλιστικής εταιρίες στην ιστορία των ΗΠΑ, μεγαλύτερη από την πώληση ύψους 3,9 δισ. δολ. της Travelers Property Casualty τον Μάρτιο του 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v