Και στη Nasdaq η Hewlett Packard

Η αγορά του Nasdaq θα ανακοινώσει τη διαπραγμάτευση της Hewlett Packard στο δείκτη της, ενισχύοντας αυτό που χαρακτηρίστηκε ”επιθετική πολιτική” έναντι του NYSE, μετά την αποτυχία των υποτιθέμενων συνομιλιών μεταξύ των δύο χρηματιστηρίων για συγχώνευση.

Και στη Nasdaq η Hewlett Packard
Η τεχνολογική αγορά Nasdaq θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα την έναρξη της διαπραγμάτευσης της Hewlett Packard, της μεγαλύτερης εταιρίας κατασκευής εκτυπωτών στον κόσμο, που ήδη αποτελεί μια από τις τριάντα εταιρίες του βιομηχανικού δείκτη Dow Jones.

Οι εκπρόσωποι της αγοράς του Nasdaq και της Hewlett Packard απέφυγαν να σχολιάσουν την είδηση που δημοσιεύτηκε από την Wall Street Journal, που στηρίζεται σε πηγές κοντά στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με την έγκυρη αμερικανική Wall Street Journal οι εκπρόσωποι του Nasdaq έχουν πλησιάσει αρκετές τεχνολογικές εταιρίες που διαπραγματεύονται στο βιομηχανικό δείκτη και υπόσχονται ότι στον τεχνολογικό δείκτη θα τύχουν μεγαλύτερης προβολής, ότι θα τους προσφέρεται μεγαλύτερη κάλυψη στα θέματα της αγοράς που αφορούν τον τεχνολογικό τομέα και κυρίως ότι θα αποφύγουν τους πιθανούς περιορισμούς που προβλέπονται από τη μεταρρύθμιση του NYSE.

Να σημειωθεί ότι η εταιρία δεν θα πάψει 5τη διαπραγμάτευσή της στον βιομηχανικό Dow, αλλά θα διαπραγματεύεται και στις δύο αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v