”Φθηνό” Internet από AOL με Netscape

H AOL προσφέρει για 9,95 δολάρια το μήνα συνδρομές στο Ίντερνετ σε συνεργασία με την Netscape. Η προσφορά υπηρεσιών συμπληρώνεται με τα δίκτυα της Time Warner, του CNN και CNN/Money και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

”Φθηνό” Internet από AOL με Netscape
Η AOL υιοθετεί επιθετική πολιτική για να κερδίσει πελάτες στο διαδίκτυο από τις εταιρίες δωρεάν πρόσβασης προσφέροντας οικονομικές συνδρομές στο Ίντερνετ για 9,95 δολάρια το μήνα.

Η προσφορά θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Netscape και την eBay, στοχεύοντας να εστιάσει το ενδιαφέρον των νέων ατόμων για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και των καταναλωτών για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ο Joel Davisdon, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της AOL για τον τομέα πρόσβασης στο διιαδίκτυο, υπογράμμισε ότι η εταιρία θα εγκαινιάσει σημαντική διαφημιστική εκστρατεία, εκτιμώντας ότι οι οικονομικές προσφορές που θα ισχύουν από τα Μάρτιο θα αποφέρουν ικανοποιητική άνοδο των εσόδων της. Απέφυγε, όμως, να αναφερθεί στο μέγεθος των επενδύσεων.



Η AOL, που ελέγχεται από την Time Warner, θα προσφέρει επίσης όλες τις υπηρεσίες του τομέα των μέσων μαζικής επικοινωνίας του ομίλου της Time Warner, με άξονα το CNN και το CNN/Money, και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου διαμέσου της eBay.

Το γεγονός ότι η AOL θα χρησιμοποιεί το πρόγραμμα της Netscape θα της επιτρέψει να καταγράφει καλύτερες ταχύτητες από αυτές του προγράμματος του Explorer της Microsoft, που φαίνεται περισσότερο δύσχρηστο.

Η AOL διαθέτει 25 εκατομμύρια συνδρομητές στο διαδίκτυο, αποτελώντας τη μεγαλύτερη εταιρία του τομέα στον κόσμο, ενώ από τις αρχές του 2003 αύξησε τους συνδρομητές της κατά 2 εκατομμύρια.

Οι αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι διαμέσου της προσφοράς αυτής, η AOL θα αποκομίσει το ”επιπρόσθετο” κέρδος από τις οικονομικές και εμπορικές δραστηριοτήτες των συνδρομητών στο διαδίκτυο, που θα υπερβαίνει στην ουσία το ”κόστος” της προσφοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v