Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγόρασαν μετοχές οι CEOs των J.P. Morgan και BofA

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι δύο εκ των μεγαλύτερων αμερικανικών τραπεζών (J.P. Morgan Chase και Bank of America), πρόσφατα αγόρασαν μετοχές στις επιχειρήσεις που διοικούν.

Αγόρασαν μετοχές οι CEOs των J.P. Morgan και BofA
Οι διευθύνοντες σύμβουλοι δύο εκ των μεγαλύτερων αμερικανικών τραπεζών, πρόσφατα αγόρασαν μετοχές στις επιχειρήσεις τους, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιριών στο χρηματιστήριο, μετά την ολοκλήρωση των συναλλαγών της Τετάρτης.

Ο κ. Jamie Dimon, διευθύνων σύμβουλος της J.P. Morgan Chase αγόρασε 500.000 κοινές μετοχές την περασμένη Παρασκευή. Στα 22,92 δολ. έκαστη, το τίμημα αντιστοιχεί σε πάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια.

Ο κ. Ken Lewis, επικεφαλής της Bank of America, αγόρασε 200.000 κοινές μετοχές του τραπεζικού κολοσσού, προς 5,98 - 6,06 δολάρια έκαστη. Κι άλλα διευθυντικά στελέχη του συγκεκριμένου οίκου αγόρασαν μετοχές, συνολικά 300.000 κομμάτια.

Το να αγοράζουν τα "μεγαλοστελέχη" μετοχές των επιχειρήσεων που διοικούν, θεωρείται εύλογα ευοίωνο σημάδι, καθώς οι ίδιοι θα έχουν προσωπικό και οικονομικό όφελος ή ζημία από την πορεία της μετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v