Boeing: Συμβόλαιο 1 δισ. δολαρίων με τη NASA

H Boeing κατάφερε να ανανεώσει τη συνεργασίας της μη NASA για τη συντήρηση και αναβάθμιση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, ενώ το τελευταίο 10μερο τα συνολικά συμβόλαια με το αμερικανικό δημόσιο έφθασαν τα 11 δισ. δολάρια.

Boeing: Συμβόλαιο 1 δισ. δολαρίων με τη NASA
H Boeing κατάφερε να ανανεώσει συμβόλαιο συνεργασίας για τη συντήρηση και αναβάθμιση της τεχνολογίας στον International Space Station, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, που ανήκει στη NASA.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της NASA, η ανανέωση του συμβολαίου προβλέπει την προμήθεια και συντήρηση του hardware και του software του αεροδιαστημικού σταθμού και τον έλεγχο και αναβάθμιση των υποδομών του, που αφορούν αναλώσιμους εξοπλισμούς, όπως τμήματα ηλεκτρικών δικτύων και ηλεκτρομαγνητικά υλικά.

Η NASA διευκρίνισε ότι διαμέσου της συνεργασίας της Boeing θα ενισχυθεί η επάρκεια του αεροδιαστημικού σταθμού, ενώ παράλληλα θα περιοριστεί συνολικά και το λειτουργικό του κόσμος.

Η διάρκεια του συμβολαίου θα φθάνει τους 33 μήνες, ενώ προβλέπεται και 6μηνη παράτασή του.

Η Boeing αιφνιδίασε θετικά τις αγορές, αφού το τελευταίο 10μερο έχει υπογράψει συνολικά συμβόλαια προμηθειών με το αμερικανικό δημόσιο ύψους περίπου 11 δισ. δολ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v