Gucci: Οριακή άνοδος στα κέρδη γ΄ τριμήνου

Μόλις κατά 0,4% ενισχύθηκαν τα κέρδη της Gucci, του ιταλικού οίκου μόδας στο τρίτο τρίμηνο χρήσης, κυρίως εξαιτίας της αρνητικής πορείας που συνεχίζει να καταγράφει η μονάδα της, Yves Saint Laurent.

Gucci: Οριακή άνοδος στα κέρδη γ΄ τριμήνου
Οριακή αύξηση της τάξης του 0,4% κατέγραψαν τα κέρδη του ιταλικού οίκου πολυτελών ειδών Gucci για το τρίτο τρίμηνο χρήσης.

Τα καθαρά κέρδη μετά από τοτκους διαμορφώθηκαν στο ποσό των 53,1 εκατ. ευρώ έναντι του ποσού των 52,9 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου πέρυσι.

Ο σχεδιαστής Tom Ford, πρόκειται να λανσάρει νέες γυναικείες τσάντες με την επωνυμία των Gucci και Yves Saint Laurent, προκειμένου να δώσει ώθηση στα κέρδη του ομίλου.

Αναλυτές του κλάδου αναφέρουν ότι ο νέος ιδιοκτήτης της εταιρίας, η Pinault-Printemps-Redoute, ψάχνει ήδη για αντικαταστάτες τόσο του Ford όσο και του διευθύνοντος συμβούλου Ντομένικο Ντε Σόλε, καθώς η βιομηχανία των καλλυντικών φαίνεται να ανακάμπτει.

Στη διάρκεια του τριμήνου οι πωλήσεις αυξήθηκαν 7,8% στα 695 εκατ. ευρώ, κατορθώνοντας να πετύχουν το στόχο που είχαν θέσει οι αναλυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v