Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CS: Η ανοδική κίνηση των αγορών θα έχει συνέχεια

Συνέχεια στην ανοδική αντίδραση των διεθνών αγορών "βλέπει" η Credit Suisse, εκτιμώντας ότι υπάρχει περιθώριο ανόδου 10% - 20%, ακόμη και εάν δεν έχουμε ξεφύγει από την αγορά "αρκούδων". Τι προτείνει.

CS: Η ανοδική κίνηση των αγορών θα έχει συνέχεια
Συνέχεια στην ανοδική αντίδραση των διεθνών αγορών "βλέπει" η Credit Suisse, εκτιμώντας ότι υπάρχει περιθώριο ανόδου 10% - 20%, ακόμη και εάν δεν έχουμε ξεφύγει από την αγορά "αρκούδων".

Ειδικότερα, ο οίκος δίνει πιθανότητα 55% στο ενδεχόμενο να έχουμε δει τα χαμηλά των αγορών τον Νοέμβριο. Ωστόσο, δεν μπορεί να δώσει σήμα για φυσιολογική αγορά "ταύρων" έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της απομόχλευσης. 

Όμως, ακόμη κι εάν η τρέχουσα αντίδραση είναι απλώς ένα "bear market rally", η C.S. εκτιμά ότι υπάρχει περιθώριο περαιτέρω ανόδου κατά 10% - 20%. 

Η Credit Suisse επισημαίνει ότι υπάρχει "εξαιρετική αξία" στα εταιρικά ομόλογα, με τα τρέχοντα επίπεδα των αποτιμήσεων να υποδηλώνουν ρίσκο μη ευθυγράμμισης στο 54% έναντι ιστορικού υψηλού στο 46% τη δεκαετία του '30.  

Παράλληλα, εκτιμά ότι υπάρχει "αξιοσημείωτη αξία" στις μετοχές.

Ο οίκος προτείνει επενδύσεις σε εταιρίες με "ασφαλή" μόχλευση - σχετικά με κυκλικές εταιρίες με υψηλή πιστοληπτική αξιολόγηση και μεγάλη μόχλευση όπως η Ahold, η Swisscom, η D.T. Επίσης, προτείνει επενδύσεις σε μετοχές με σύσταση "outperform" και υψηλή μερισματική απόδοση. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v