Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δηλώσεις S. Jobs για την υγεία του και την Apple

Μετά από πολλούς μήνες ανησυχίας, ο CEO της Apple, Steve Jobs, ανακοίνωσε ότι πάσχει από διατροφική διαταραχή και σκοπεύει να παραμείνει επικεφαλής του τεχνολογικού κολοσσού κατά την διάρκεια της θεραπείας του.

Δηλώσεις S. Jobs για την υγεία του και την Apple
Μετά από πολλούς μήνες ανησυχιών για την κατάσταση της υγείας του, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Steve Jobs, ανακοίνωσε ότι πάσχει από διατροφικές αναταραχές και ότι σκοπεύει να παραμείνει επικεφαλής του τεχνολογικού κολοσσού κατά την διάρκεια της θεραπείας του.

Το ζήτημα της υγείας του κ. Jobs απασχολεί ιδιαίτερα από τον Αύγουστο 2004, όταν χειρουργήθηκε για να καταπολεμηθεί καρκίνος στο πάγκρεας, όχι μόνο τους «θιασώτες» της Apple και της τεχνολογικής "κουλτούρας" που πρεσβεύει, αλλά και τους επενδυτές, καθώς η κορυφαία επιχείρηση είναι στενά δεμένη με τον ιδρυτή της.

«Χάνω βάρος συνέχεια το 2008. Η αιτία, ήταν ένα μυστήριο για μένα και τους γιατρούς μου,» δήλωσε ο Steve Jobs, που γίνεται 54 ετών τον Φεβρουάριο. Συμπλήρωσε ότι κατόπιν ερευνών, οι θεράποντές του ανακάλυψαν ότι η αιτία της απώλειας βάρους, είναι κάποια ορμονική διαταραχή.

Η απόφαση του κ. Jobs να μιλήσει ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας του, λήγει την αβεβαιότητα που επικρατούσε επι μήνες για το κατά πόσον θα πρέπει να σταματήσει να διοικεί την Apple και να παραδώσει την θέση του CEO στον Chief Operating Officer, Tim Cook.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v