Στο ”Internetικό τηλέφωνο” η Time Warner Cable

Στο χώρο της παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών μέσω Internet αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί η Time Warner Cable προσφέροντας από το 2004 μια νέα υπηρεσία και απειλώντας να ανατρέψει τα δεδομένα στην αμερικανική τηλεπικοινωνιακή αγορά.

Στο ”Internetικό τηλέφωνο” η Time Warner Cable
Μια νέα εθνική τηλεφωνική υπηρεσία μέσω internet θα προωθήσει η Time Warner Cable, η δεύτερη μεγαλύτερη αμερικάνικη εταιρία τηλεπικοινωνιών, τον επόμενο χρόνο, επιχειρώντας έτσι να βελτιώσει τη θέση της έναντι των ανταγωνιστριών της τηλεφωνικών εταιριών.

Η εταιρία, θυγατρική της κολοσσού των media Time Warner, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα, ένωσε τις δυνάμεις της με δύο άλλες τηλεφωνικές εταιρίες. Οι νέοι ”συνέταιροι” της Time Warner Cable, οι Sprint και MCI, δύο εταιρίες ειδικευμένες σε υπεραστικές κλήσεις, θα βοηθήσουν στο έργο της μέσω internet προσφοράς τηλεφωνικών υπηρεσιών στα σπίτια των συνδρομητών της.

Η κίνηση, όπως επισημαίνουν οι αναλυτές, αντιπροσωπεύει την δυναμικότερη μέχρι σήμερα κίνηση στον αναπτυσσόμενο χώρο του χώρο του τηλεφωνικού internet και καθίσταται πραγματική πλέον απειλή στις τοπικές τηλεφωνικές εταιρίες.

Σημειώνεται, ότι παρόμοιες κινήσεις από καλωδιακές εταιρίες σε συνεργασία με τηλεφωνικά κέντρα είχαν επιχειρηθεί στο παρελθόν. Σύμφωνα με τα όσα εκτιμούν αναλυτές οι ”παραδοσιακές” τηλεφωνικές εταιρίες εξετάζουν την επέκταση των δραστηριοτήτων τους και στην μέσω internet τηλεφωνία, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα ”κανιβάλιζαν” τις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητές τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v