IC Mobile:Θετική για την αγορά εξοπλισμού κινητής

Θετική εμφανίζεται η μονάδα της Siemens, IC Mobile (ICM), για την αγορά δικτυακού εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας στα επόμενα δύο έτη, σύμφωνα με έκθεσή της.

IC Mobile:Θετική για την αγορά εξοπλισμού κινητής
H μονάδα της Siemens, IC Mobile (ICM), σε έκθεσή της θεωρεί ότι η αγορά δικτυακού εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας έχει πλησιάσει το bottom στη διάρκεια του τρέχοντος ημερολογιακού έτους και κατά συνέπεια έπονται καλύτερες ημέρες.

Σύμφωνα με την μονάδα ICM, η αγορά δικτυακού εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας θα κυμανθεί το 2004 στα επίπεδα του 2003 και ο τζίρος της θα διαμορφωθεί μεταξύ 38-39 δισ. ευρώ, ενώ το 2005 θα συντελεστεί μια αύξηση του μεγέθους της συγκεκριμένης αγοράς κατά 5%-7%, φτάνοντας σε τζίρο περίπου τα 40 δισ. ευρώ.

Όσον αφορά τις προβλέψεις της Siemens ICM για την παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων, η γερμανική μονάδα εκτιμά ότι οι πωλήσεις συσκευών θα διαμορφωθούν μεταξύ 460 εκατ.-470 εκατ. στο τρέχον έτος, ενώ θα αυξηθούν σε 500 εκατ. τεμάχια το 2004 (+6%-9%) και έως τα 540 εκατ. συσκευών κατά τη διάρκεια του έτους 2005 (+5%-7%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v