Hannover: Αύξηση 53% στα κέρδη γ΄ τριμήνου

Κατά 53% υψηλότερα διαμορφώθηκαν στο γ΄ τρίμηνο, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, τα κέρδη του πέμπτου μεγαλύτερου ομίλου αντασφάλισης στον κόσμο, Hannover, καθώς ευνοήθηκαν σημαντικά από την αύξηση των τιμών αντασφάλισης. Τα στοιχεία ήταν καλύτερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Hannover: Αύξηση 53% στα κέρδη γ΄ τριμήνου
Σημαντικά βελτιωμένα και καλύτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών ήταν τα κέρδη που σημείωσε η Hannover στο γ΄ τρίμηνο, βρίσκοντας ”στήριγμα” στην αύξηση του κόστους αντασφάλισης.

Αναλυτικά, τα μετά από φόρους κέρδη του πέμπτου μεγαλύτερου ομίλου αντασφάλισης στον κόσμο διαμορφώθηκαν στο γ΄ τρίμηνο στα 94,2 εκατ. ευρώ, έναντι των 61,5 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Αναλυτές προέβλεπαν τη διαμόρφωσή τους στα 87 εκατ. ευρώ.

Ο CEO της Hannover, Wilhelm Zeller, προέβλεψε παράλληλα ότι λειτουργικά κέρδη του ομίλου θα εκτιναχθούν του χρόνου σε ιστορικά υψηλά επίπεδα λόγω της αύξησης των τιμών των ”υπηρεσιών” που προσφέρει η εταιρία.

Ας σημειωθεί, πάντως, ότι οι εταιρίες αντασφάλισης ”βοηθούν” μεγάλους ασφαλιστικούς ομίλους όπως η Allianz και η Axa να ”κατανείμουν” καλύτερα τον κίνδυνο που αναλαμβάνουν για τους πελάτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v