Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GM- Chrysler έτοιμες για προσυμφωνημένη χρεοκοπία

Η General Motors και η Chrysler, δύο από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, εξετάζουν σοβαρά την πιθανότητα να δεχτούν τον διακανονισμό της προσυμφωνημένης χρεοκοπίας.

GM- Chrysler έτοιμες για προσυμφωνημένη χρεοκοπία
Η General Motors και η Chrysler, δύο από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, εξετάζουν σοβαρά την πιθανότητα να δεχτούν τον διακανονισμό της προσυμφωνημένης χρεοκοπίας, ως το έσχατο μέσο για να λάβουν την κυβερνητική ενίσχυση των αρκετών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg, σε συνέχεια του αιτήματος των αυτοκινητοβιομηχανιών για απαλλαγή από τις υποχρεώσεις τους, τρία μέλη του Κογκρέσου ρώτησαν ειδικούς επί των αναδιαρθρώσεων για το κατά πόσον μια προσυμφωνημένη χρεοκοπία κατόπιν διαπραγματεύσεων μεταξύ των εργαζομένων, των δανειστών και των πιστωτών θα μπορούσε να οδηγήσει στην αναδιάρθρωση του κλάδου χωρίς ρευστοποιήσεις.

Αναλυτές και στελέχη του κλάδου εκτιμούν πως τυχόν κατάρρευση μίας εκ των GM, Chrysler ή Ford θα εξαπλωθεί ταχύτατα σε έναν κλάδο που χάνει ρευστό σαν να αιμορραγεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v