Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ομιλια Γκαργκάνα στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου

Τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου στην προσπάθεια της Κύπρου για ένταξη στην ΟΝΕ υπογράμμισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Ν. Γκαργκάνας, μιλώντας σε εκδήλωση για τα 40χρονα του κυπριακού ιδρύματος.

Ομιλια Γκαργκάνα στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου
Την αξιοποίηση της ελληνικής εμπειρίας από τις εντασσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση χώρες πρότεινε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Ν. Γκαργκάνας, μιλώντας σε εκδήλωση για τα 40χρονα της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Γκαργκάνας έκανε μια ιστορική ανάδρομη στην πορεία της ελληνικής οικονομίας προς την ένταξή της στην ΟΝΕ, φωτίζοντας πτυχές δράσης της Κεντρικής Τράπεζας.

Ο Έλληνας τραπεζίτης διαπίστωσε αναλογίες στη σημερινή θέση της Κύπρου με την παλαιότερη της Ελλάδας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η εμπειρία που έχει αποκομίσει στα 40 αυτά χρόνια η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου θα τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει μελλοντικές προκλήσεις.

Ο ίδιος προέβλεψε ότι το κυπριακό ίδρυμα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ”η ζωή δεν τελειώνει στα 40”!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v