Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αύξηση 15% της online κατανάλωσης στην Αμερική

Οι online δαπάνες του αμερικανικού λιανεμπορίου αυξήθηκαν 15% την 1η Δεκεμβρίου στα 846 εκατ. δολάρια, που είναι το δεύτερο υψηλότερο ποσό στην ιστορία.

Αύξηση 15% της online κατανάλωσης στην Αμερική
Οι online δαπάνες του αμερικανικού λιανεμπορίου αυξήθηκαν 15% την 1η Δεκεμβρίου στα 846 εκατ. δολάρια, που είναι το δεύτερο υψηλότερο ποσό στην ιστορία, καθώς οι ιστοσελίδες του Ιντερνέτ προσέλκυσαν καταναλωτές με προσφορές σε ρούχα και ηλεκτρονικά προϊόντα, ανακοίνωσε η εταιρία ερευνών ComScore.

Η κυβερνο-Δευτέρα (Cyber Monday) είναι η πρώτη εργάσιμη μετά το τριήμερο των Ευχαριστιών, περιλαμβάνεται δηλαδή στην πιο κρίσιμη περίοδο για το αμερικανικό εμπόριο.

Ο επικεφαλής της εταιρίας ερευνών δήλωσε ότι «οι καταναλωτές οπωσδήποτε αντιδρούν θετικά στις επιθετικές online εκπτώσεις, και ελπίζουμε ότι, παρά τις επιθετικές εκπτώσεις, υπάρχουν περιθώρια κερδοφορίας.»

Οι επισκέψεις καταναλωτών στις εμπορικές ιστοσελίδες του ιντερνέτ αυξήθηκαν 10% την 1η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με διαφορετική έκθεση της ετ αιρίας Nielsen Online. Τους περισσότερους επισκέπτες κέρδισαν οι EBay, Amazon.com και Wal-Mart Stores.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v