Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Για Barack Obama τα περισσότερα "κλικ" του Yahoo!

Η προεδρική νίκη του Barack Obama έλαβε τα περισσότερα "κλικ" από όλα τα άρθρα του yahoo.com φέτος, ενώ ο όρος με τις περισσότερες αναζητήσεις παρέμεινε το όνομα "Britney Spears".

Για Barack Obama τα περισσότερα κλικ του Yahoo!
Η προεδρική νίκη του Barack Obama έλαβε τα περισσότερα "κλικ" από όλα τα άρθρα του yahoo.com φέτος, ενώ ο όρος με τις περισσότερες αναζητήσεις παρέμεινε το όνομα "Britney Spears", σύμφωνα με τα στοιχεία της κορυφαίας μηχανής αναζήτησης Yahoo!.

Στο top 10 των αναζητήσεων, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Btitney Spears παρέμεινε πρώτη, κατακτώντας τον έβδομο τίτλο στα τελευταία οκτώ χρόνια και ακολούθησαν ο όρος "World Wrestling Entertainment" και στη συνέχεια ο κ. Obama.

Οι υπόλοιποι στο top 10 αναζητήσεων της Yahoo! είναι κατά σειρά: η τηλεοπτική ηθοποιός Miley Cyrus, το online παιχνίδι RuneScape, η ηθοποιός Jessica Alba, τα γιαπωνέζικα cartoons Naruto, οι ηθοποιοί Lindsay Lohan και Angelina Jolie και το τηλεοπτικό reality - show American Idol.

Στις ειδικές κατηγορίες, το top 10 των πολιτικών αναζητήσεων κατέλαβαν κατά σειρά: ο κ. Obama, η Sarah Palin, ο John McCain, η Hillary Clinton, ο George Bush, ο Ron Paul, ο John Edwards, ο Mike Huckabee, ο Arnold Schwarzenegger και ο Mitt Romney.

Στην αναζήτηση ειδήσεων, τα περισσότερα searchs έγιναν για τυφώνες, για τη δραματική υπόθεση Caylee και Casey Anthony, για τις εκλογές 2008, σχετικά με το Πακιστάν, για τον έγκυο άνδρα, την Κίνα, το Ιράκ, τη Shelley Malil, για τον Patrick Swayze και το Αφγανιστάν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v