C&W: Συρρικνώθηκαν οι ζημίες στο α΄ εξάμηνο

Σημαντική μείωση στις ζημίες του α΄ εξαμήνου χρήσης ανακοίνωσε ο δεύτερος μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός οργανισμός της Βρετανίας, Cable & Wireless, καθώς δεν επαναλήφθηκαν οι μεγάλες απαξιώσεις επενδύσεων της προηγούμενης χρονιάς.

C&W: Συρρικνώθηκαν οι ζημίες στο α΄ εξάμηνο
Τη συρρίκνωση των ζημιών του ανακοίνωσε για το α΄ εξάμηνο χρήσης ο δεύτερος μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός οργανισμός της Βρετανίας, Cable & Wireless, καθώς οι απαξιώσεις επενδύσεων ύψους 3,5 δισ. στερλινών της περυσινής χρονιάς δεν επαναλήφθηκαν φέτος.

Αναλυτικά, οι καθαρές ζημίες της Cable & Wireless ανήλθαν στα 80 εκατ. στερλίνες στο α΄ εξάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου έναντι 4,54 δισ. στερλινών το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Στο μεταξύ, οι πωλήσεις της διαμορφώθηκαν στα 1,94 δισ. στερλίνες έναντι 2,36 δισ. στερλινών το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Τα στοιχεία ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η εταιρία έχει αποφασίσει την απομάκρυνσή της από την αμερικανική αγορά, καθώς, όπως είχε αναφέρει και η διοίκηση τον Ιούνιο, οι αμερικανικές της μονάδες δεν πρόκειται να αποφέρουν κέρδη. Ωστόσο η απομάκρυνση θα ”στοιχίσει” στην εταιρία 1,1 δισ. στερλίνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v