Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Τον Δεκέμβρη αποφασίζεται η τύχη των Big 3

Δεν επιτεύχθηκε συμφωνία ανάμεσα στην αμερικανική κυβέρνηση και τις αυτοκινητοβιομηχανίες, από τις οποίες ζητήθηκε συγκεκριμένο πλάνο δράσης. Αρχές Δεκεμβρίου θα ληφθούν οι αποφάσεις.

ΗΠΑ: Τον Δεκέμβρη αποφασίζεται η τύχη των Big 3
Δεν επιτεύχθηκε συμφωνία ανάμεσα στην αμερικανική κυβέρνηση και τις αυτοκινητοβιομηχανίες που ζητούν οικονομική στήριξη για να αντιμετωπίσουν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδικότερα, ηγετικά στελέχη των Δημοκρατικών δήλωσαν ότι δεν έχει επέλθει συμφωνία και ότι ζήτησαν από τους εκπροσώπους των αυτοκινητοβιομηχανιών να παρουσιάσουν συγκεκριμένο και βιώσιμο επιχειρηματικό πλάνο, το οποίο θα εξεταστεί στις αρχές Δεκεμβρίου, για το πώς σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το «πακέτο», ώστε να αντιστρέψουν την κατάσταση των εταιρειών τους.

Σημειώνεται ότι οι Δημοκρατικοί έχουν προτείνει «πακέτο» στήριξης ύψους 25 δισ. δολαρίων, προερχόμενο από το σχέδιο Paulson των 700 δισ. δολαρίων, αλλά προσέκρουσαν στις αντιδράσεις των Ρεπουμπλικάνων που επιμένουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες να ενταχθούν σε ήδη εγκεκριμένο σχέδιο του Υπουργείου Ενέργειας ύψους 25 δισ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v