Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναδυόμενες: Πτώση 4% για Τουρκία-Κλειστή η Ρωσία

Με τις χειρότερες διαθέσεις ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις σε Τουρκία και Ρωσία, με τις ρωσικές αρχές να προχωρούν σε νέα διακοπή διαπραγμάτευσης του δείκτη Micex, με αρχικό προγραμματισμό να διαρκέσει μία ώρα.

Αναδυόμενες: Πτώση 4% για Τουρκία-Κλειστή η Ρωσία
Με τις χειρότερες "διαθέσεις" πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις στα χρηματιστήρια σε Τουρκία και Ρωσία, με τις ρωσικές αρχές να προχωρούν σε νέα διακοπή διαπραγμάτευσης του δείκτη Micex, με αρχικό προγραμματισμό να διαρκέσει τουλάχιστον μία ώρα.

Ο βασικός δείκτης του χρηματιστηρίου της Κωνσταντινούπολης, ISE National 100 υποχωρεί κατά 4%, δηλαδή διαμορφώνεται σε νέο χαμηλό τεσσάρων ετών, ακολουθώντας το "παράδειγμα" των ανεπτυγμένων αγορών.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του έτους το τουρκικό χρηματιστήριο έχει χάσει το 58% της αξίας του, ενώ η τουρκική λίρα έχει υποχωρήσει 30% σε σχέση με το δολάριο.

Μία ακόμη διακοπή διαπραγματεύσεων για τη ρωσική αγορά, καθώς ο δείκτης Micex "άνοιξε" με πτώση 7,5%, με αποτέλεσμα η αρχή διαχείρισης του ρωσικού χρηματιστηρίου να αναστείλει τη λειτουργία του, τουλάχιστον για μία ώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v