Υψηλότερα κατά 38% τα κέρδη της ExxonMobil

Αύξηση 38% κατέγραψαν τα κέρδη του τρίτου τριμήνου της μεγαλύτερης πετρελαϊκής εταιρίας παγκοσμίως, ExxonMobil, ενώ υψηλότερα ήταν και τα έσοδά της σε σχέση με πέρυσι, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των αναλυτών.

Υψηλότερα κατά 38% τα κέρδη της ExxonMobil
Αυξημένα ήταν τα αποτελέσματα της ExxonMobil για το τρίτο τρίμηνο σε σχέση με πέρυσι, χωρίς ωστόσο να κατορθώσουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της αγοράς.

Ειδικότερα, τα κέρδη της μεγαλύτερης πετρελαϊκής εταιρίας παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 38% στη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, διαμορφούμενα στα 3,65 δισ. δολάρια ή 55 σεντς ανά μετοχή, έναντι του ποσού των 2,64 δισ. δολαρίων της αντίστοιχης περιόδου πέρυσι. Οι εκτιμήσεις της Thomson Financial έκαναν λόγο για άνοδο στα 62 σεντς ανά μετοχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ExxonMobil, η παραγωγή υποχώρησε στα 3,86 εκατ. βαρέλια πετρελαίου ημερησίως, ενώ η ημερήσια παραγωγή φυσικού αερίου σημείωσε πτώση στα 8,27 δισ. κυβικά μέτρα από τα 9,22 δισ. κυβικά μέτρα πέρυσι.

Τα έσοδα της πετρελαϊκής εταιρίας αυξήθηκαν τουλάχιστον 11% στα 59,84 δισ. δολάρια από τα 54,1 δισ. δολάρια της αντίστοιχης περιόδου πέρυσι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v