WSJ: Νέες συνομιλίες AT&T-BellSouth

Αγοραστικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μετοχές της ΑΤ&Τ στην Ευρώπη μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal, που τονίζει ότι η μεγαλύτερη εταιρία υπεραστικών κλήσεων των ΗΠΑ ξεκίνησε και πάλι συνομιλίες για την εξαγορά της από την BellSouth.

WSJ: Νέες συνομιλίες AT&T-BellSouth
Μεγάλη άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της AT&T στην αγορά της Φρανκφούρτης, μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal, που αναφέρει ότι ο αμερικανικός τηλεπικοινωνιακός οργανισμός ξεκίνησε την εβδομάδα αυτή και πάλι συνομιλίες εξαγοράς του από την BellSouth.

Ας σημειωθεί ότι πριν από δυο μήνες οι δυο εταιρίες είχαν τερματίσει τις διαπραγματεύσεις, καθώς η BellSouth δεν ήταν διατεθειμένη να προσφέρει 20,5 δισ. δολ. (ή 26 δολ. ανά μετοχή) που αξίωνε για την απόκτησή της η μεγαλύτερη εταιρία υπεραστικών κλήσεων των ΗΠΑ. Χθες η τιμή της ΑΤ&Τ έκλεισε στα 19,16 δολ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της AT&T, Phil Coathup, αρνήθηκε να σχολιάσει το σχετικό δημοσίευμα της WSJ.

Η κεφαλαιοποίηση της AT&T ανέρχεται στα 15,1 δισ. δολ., ενώ της BellSouth φτάνει τα 47,9 δισ. δολ. Άξιον αναφοράς πάντως είναι ότι την Τρίτη η AT&T ανακοίνωσε μείωση των εσόδων της για 15ο συνεχές τρίμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v