Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Οι χειρότερες πωλήσεις λιανεμπορίου 10ετίας

Οι αλυσίδες λιανικού εμπορίου είχαν τις χειρότερες μηνιαίες πωλήσεις των τελευταίων δέκα ετών στις ΗΠΑ, καθώς οι καταναλωτές μείωσαν κάθετα τις δαπάνες Οκτωβρίου.

ΗΠΑ: Οι χειρότερες πωλήσεις λιανεμπορίου 10ετίας
Οι αλυσίδες λιανικού εμπορίου είχαν τις χειρότερες μηνιαίες πωλήσεις των τελευταίων δέκα ετών στις ΗΠΑ, καθώς οι καταναλωτές μείωσαν κάθετα τις δαπάνες Οκτωβρίου για να αντιμετωπίσουν την κρίση.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η επερχόμενη χριστουγεννιάτικη περίοδος, θα είναι μια από τις χειρότερες εορταστικές περιόδους των τελευταίων 20 ετών τουλάχιστον. που σημείωσαν τον χειρότερο μήνα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Thomson Reuters, οι λιανικές πωλήσεις διολίσθησαν 0,7% τον Οκτώβριο, ενώ οι αναλυτές περίμεναν μικρότερη πτώση, της τάξης του 0,3%. Πρόκειται για το χειρότερο μέγεθος από το 2000 που υπάρχουν στοιχεία.

Η Wal-Mart Stores «ξεχώρισε» πάντως και ανακοίνωσε αύξηση πωλήσεων 2,4%, χάρη κυρίως στις πωλήσεις ειδών σε προσφορά ή έκπτωση.

Αντιθέτως, σημαντική πτώση εμφάνισαν οι πωλήσεις των υπολοίπων αλυσίδων, όπως η Target, η Costco, η Nordstrom και η Abercrombie & Fitch.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v