Time Warner: Εντυπωσιακά τα κέρδη γ΄ τριμήνου

Υπερβολικά βελτιωμένα αλλά και καλύτερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών ήταν τα κέρδη που σημείωσε στο γ΄ τρίμηνο του έτους η Time Warner έναντι ζημιών το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Χειρότερα ωστόσο από τις προβλέψεις ήταν τα στοιχεία για τις πωλήσεις. Η εταιρία διατήρησε τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη του 2003.

Time Warner: Εντυπωσιακά τα κέρδη γ΄ τριμήνου
Εντυπωσιακά κέρδη σημείωσε στο γ΄ τρίμηνο του έτους η Time Warner έναντι ζημιών το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Αναλυτικά τα καθαρά της κέρδη διαμορφώθηκαν στα 541 εκατ. δολ ή στα 12 σεντς ανά μετοχή έναντι ζημιών 55 εκατ. δολ ή ενός σεντς ανά μετοχή το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Τα στοιχεία ήταν καλύτερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που προέβλεπαν την διαμόρφωση των κερδών ανά μετοχή της Time Warner στα 9 σεντς.

Την ίδια στιγμή οι πωλήσεις της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 3,7%, φτάνοντας στα 10,3 δισ. δολ. Η ανάπτυξη των μονάδων της καλωδιακής τηλεόρασης αλλά και ορισμένων δικτύων της, κατόρθωσαν τελικώς να αντισταθμίσουν την κάμψη κατά 4,5% των πωλήσεων από τη μονάδα της AOL. Τα στοιχεία ωστόσο ήταν χειρότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για πωλήσεις 10,43 δια. δολ.

Η εταιρία διατήρησε τις εκτιμήσεις της για το 2003, αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο μείωσης των εσόδων της μονάδος της AOL, λόγω της ραγδαίας υποχώρησης των διαφημιστικών εσόδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v