Υπερδιπλάσια κέρδη για τη Yahoo! στο γ΄ τρίμηνο

Υπερδιπλάσια κέρδη ανακοίνωσε για το γ΄ τρίμηνο η Yahoo, λόγω της πολύ καλής πορείας της διαφημιστικής της μονάδας. Τα στοιχεία, τόσο για τα κέρδη όσο και για τις πωλήσεις, ήταν πολύ καλύτερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Υπερδιπλάσια κέρδη για τη Yahoo! στο γ΄ τρίμηνο
Υπερδιπλάσια κέρδη ανακοίνωσε για το γ΄ τρίμηνό της η Yahoo, λόγω της πολύ καλής πορείας της διαφημιστικής της μονάδας. Τα στοιχεία, τόσο για τα κέρδη όσο και για τις πωλήσεις, ήταν πολύ καλύτερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Αναλυτικά, η Yahoo ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη της διαμορφώθηκαν στα 65,3 εκατ. δολ. για το γ΄ τρίμηνο ή στα 10 σεντς ανά μετοχή από 28,9 εκατ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι ή 5 σεντς ανά μετοχή. Αναλυτές προέβλεπαν την ενίσχυση των κερδών ανά μετοχή της στα 9 σεντς.

Οι πωλήσεις της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 43%, στα 357 εκατ. δολ., κατά το διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, υψηλότερα από τα 337 εκατ. δολ που προέβλεπαν οι αναλυτές

Η τιμή της μετοχής διαμορφώθηκε στα 39,31 δολ. στις after-hours συναλλαγές, ενισχυμένη κατά 1,34%, ενώ στις ”κανονικές” συναλλαγές στην αγορά του Nasdaq είχε κλείσει με πτώση 0,36%, στα 38,79 δολ. Από την αρχή του χρόνου η τιμή της μετοχής έχει σημειώσει εντυπωσιακά κέρδη κατά 135%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v