Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Waste: Απέσυρε την προσφορά για Republic

Η Waste Management, η μεγαλύτερη εταιρία διαχείρισης απορριμάτων των ΗΠΑ απέσυρε την επιθετική προσφορά της ύψους 6,73 δισ. δολαρίων για την εξαγορά της Republic Services, λόγω των αντίξοων χρηματιστηριακών συνθηκών.

Waste: Απέσυρε την προσφορά για Republic
Η Waste Management, η μεγαλύτερη εταιρία διαχείρισης απορριμάτων των ΗΠΑ απέσυρε την επιθετική προσφορά της ύψους 6,73 δισ. δολαρίων για την εξαγορά της ανταγωνίστριας εταιρίας, Republic Services, λόγω των αντίξοων χρηματιστηριακών συνθηκών.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, αποχωρεί από την διεκδίκηση της Republic Services αλλά θα συνεχίσει την προσπάθειά της για την δημιουργία αξίας για τους μετόχους της, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι η ρευστότητά της παραμένει ισχυρή και πως στο τρίτο τρίμηνο η κερδοφορία της θα ξεπεράσει τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Σημειώνεται ότι η Republic Services προκειμένου να αντιμετωπίσει την επιθετική εξαγορά της από την Waste Management προσέγγισε την Allied Waste με στόχο την συγχώνευσή τους.

Η διαδικασία για την συγχώνευση των δύο τελευταίων συνεχίζεται, καθώς αναμένεται η έγκριση των μετόχων τους στις 14 Νοεμβρίου, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τέταρτου τριμήνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v