Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην G-Τech για άλλα 2 έτη η λοταρία του Ιλινόι

Η πολιτεία του Ιλινόι υπέγραψε διετή παράταση διαχείρισης της λοταρίας της με την αμερικανική G-Τech, θυγατρική της ιταλικής Lottomatica, αξίας 75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην G-Τech για άλλα 2 έτη η λοταρία του Ιλινόι
Άσχημα τα νέα σήμερα για την Intralot. Μετά την αναπάντεχη υποβάθμιση της εταιρίας και της δραματικής μείωσης της τιμής-στόχου της μετοχής περίπου στα μισά της προηγούμενης τιμής από την Deutsche Bank, έρχεται τώρα η είδηση απο την Αμερική να προσδιορίσει την έννοια της "αποφράδας" στη μέρα των διοικούντων την Intralot.

Οι πολυδιαφημισμένες ελπίδες της Intralot να περάσει το κατώφλι μιας αμερικανικής λοταρίας, που όπως ανέφεραν οι διαρροές στα φίλια μέσα επρόκειτο για τη Λοταρία του Ιλινόι, εξανεμίζονται σήμερα με την είδηση από την αντίπερα πλευρά του Ατλαντικού.
 
Σύμφωνα με την ειδησεογραφία στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η πολιτεία του Ιλινόι υπέγραψε διετή παράταση διαχείρισης της λοταρίας της με την αμερικανική G-Τech, θυγατρική της ιταλικής Lottomatica, αξίας 75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εξέλιξη αυτή, όπως σχολιάζουν, δίνει προς το παρόν ένα τέλος στις προτάσεις και φήμες περί ιδιωτικοποίησης της λοταρίας, πρόγραμμα για το οποίο φέρεται να είχε ενδιαφερθεί και η Intralot και το οποίο θα απέφερε έσοδα 10 δισ. δολαρίων περίπου στην Πολιτεία.

Η G-Τech διαχειρίζεται τη λοταρία του Ιλινόι από το 1989.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v